Despre noi baredeportbagaj.ro

BAREDEPORTBAGAJ.RO va poate oferi bare de portbagaj transversale dedicate tuturor marcilor auto si a fost infiintata cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda produsele dorite.
Dorim sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai bun raport calitate / pret de pe piata romaneasca.
Un avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp. Veti fi scutiti de a alerga de la un magazin la altul si de a cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.
Acum puteti comanda din fata calculatorului, iar produsele le veti primi in 24 ore la adresa specificata de dumneavostra.
Barele de portbagaj transversale sunt in ziua de astazi una dintre cele mai importante accesorii auto. Barele de portbagaj transversale sunt cele care permit atasarea unui portbagaj, unui sport de schiuri si bicicleta.
Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina respectiv dupa kitul de prindere cu care se va atasa de barele de portbagaj transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina, barele de portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.
Echipa BAREDEPORTBAGAJ.RO livreaza GRATUIT bare de portbagaj in Bucuresti sectoarele 3 si 4
Va multumim pentru alegerea facuta si ne bucuram sa fim alaturi de dumneavoastra prin baredeportbagaj.ro

Contact:
SC DIMA PLUS SRL-D
Telefon: 0720792845
CUI:33218240
Nr. reg. com: J40/6341/2014